Thursday, September 29, 2011

PARIS Jom!


ko paham tak betape leganya perasaan seorang yang di senarai hitam?
setelah berjaya di nyah senarai hitamkan?
eh..tak payah nak gelak2 sangat
bukan aku sorang je yang tak bayar eh
ramai je lagi
cumenya aku yang malang
di senarai hitam terlebih dahulu
mendahalui rakan2 yang lain
ape nak buat kalau name aku yang berada dlm senarai teratas?puihh~!



cuti yang diberi oleh Bos tidak disia2kan
bergegas aku ke tempat ni
demi melunaskan segala yang terbeban di pundak ni
kau dah?dah?
tak payah nak rase selesa sangat
baek pegi check cepat
ntah2 nasib kau pon same macam aku kan?
cepat!click link bawah ni utk semak status kau jugak
Pheww~aku dah lepas
bole tempah tiket pegi PARIS dah!
*joget joget mick jagger*



time kaseh abah temankan si Caca tadik

jadinya setelah selesai semua
barula terase lapa
terus heret abah ke mekdi menikmati sarapan pagi
ouh..pegi berkereta hari ni
sebabnye?sebabnye parking di STAR Sg besi penoh!
maka terpakse bekereta weh
parking di KL Sentral memang sangat mentersaketkan perasaan
1 jam 15min bersamaan RM8?
Puihhh~lebih mahal dari hidangan sarapan Mekdi okeh!
*terkilan*


Pulang
dah tentulah pasang muke belagak
kawan2 jangan ketawakan aku lagi yeh
aku bole ikot korunk melancong ke Bandung tahun depan
eh korang nak pegi Korea katenye
tapi aku prefer mau ke PARIS!
ashane?
ishkk!berangan..
padahal family vacation sudah di atur untuk ke Pangkor saja Disember tahun ni
tahun depan sabar-sabarlah
masih punya masa lagi
Pangkorlah dulu yeh
jadilah bukan?
Cuti-cuti Malaysia memadai
*patriotik ke sedapkan hati?*


okeh cukop
mulut menguap
mate berair
SELAMAT MALAM :)



P/s: Pstttt!kamu, kamu dan kamu jangn lupa semak ye

4 comments:

Anonymous said...

cane nk clearkan nama blacklist tu? kna bayar amount tertentu ke @ trus setelkan amount pinjaman? huhu.. sy pun kna blacklist ni..

~ NuRuL ~

nurul harnani said...

Dear kakak gojes, hope percutian tu x bertindih ngn mjlis sy.. ngeee~

SyASyA SaNi said...

@nurul:

dia ade hanta surat.tp better g ptptn.bincg amount yg mampu byr nk clearkn list tu.biase dia akn suruh byr separuh dr amount yg tertunggak dr tarikh u sepatutunye bayar.

eg:tertunggak RM5ribu, so u kene byar RM2500 la utk clearkn name u dr blacklist :) jelas tak?

SyASyA SaNi said...

@nani:

0oppsss!nak kawen biler ni yunk? ;P