Tuesday, March 24, 2015

Tak Sabar

Siapa suka baby? Sesiapa pun suka kan.
Macam aku, suka sangat tengok baby. Rase tenang je.
Terus tak sabar nak ada anak sendiri.
Tapi jodoh datang lambat.
Apapun perancangan ALLAH tu terbaik.
Walaupun aku kawin lambat.
Tapi ALLAH bagi rezeki mengandung cepat.
Perasaan sekarang?
Seronok teramat.
TAK SABAR :)
Rasa teruja. Tapi tak berani nak share dengan orang sangat.
Sebab kandungan masih baru.
Aku tahan diri dari update pape pasal kandungan dekat semua social media.
Twitter, Instagram, facebook.
Sebab?aku taknak ade yang terasa, taknak terlalu gembira.
Ramai lagi yang mahukan anak, tapi belum rezeki, aku doakan diorang cepat2 ade rezeki.

Dekat blog ni je aku tak tahan nak share.
Lagipun takde follower sangat pun.
Tak banyak macam kat Twitter, Instagram, facebook.
Untuk kenangan dan bacaan hari tua nanti.
Tapi aku terpaksa private, belum ready lagi.
Bak kata suami&family, jangan suka sangat, takut kecewa.
Aku pegang kata2 tu.
InsyaALLAH, masuk 2nd atau 3rd trimester nanti baru aku berani unprivate dan nak share pape. :)

Baby baby mama sihat pagi ni?
Jangan nakal nakal dalam tu.
Tolong mama ye.
Mama cepat letih..selalu mabuk.
Tapi mama bertabah untuk sayang berdua.
Mama akan jadi kuat untuk kalian.
InsyaALLAH. 

Monday, March 23, 2015

10.03.2015





















Kejutan kedua.
KEMBAR!!
Alhamdulilah, tak sangka sangat.
Tak tau nak gambarkan macam mana perasaan.
Semoga semuanya selamat.
InsyaALLAH,
Amin :)

Wednesday, March 18, 2015

15.02.2015


Kejutan pertama.
Masa ni baby baru umur 4 weeks 1 Day
Alhamdulilah, syukur pada Allah atas rezeki awal ini.
sebak sangat.
semoga awak sihat ye sayang :)

Monday, March 16, 2015

19.12.2014



Alhamdulillah.
Syukur Ya Allah untuk pernikahan ini.
Semoga ikatan ini berkekalan hingga ke Syurga.
InsyaAllah~Amin

video

#AdamSyasya