Wednesday, March 30, 2011

Tragedi Sabun Susu Beras

Sabun Susu Beras!
sape yang taktau sabun ni kan
banyak khasiat dier
ramai yang cakap lepas pkai sabun ni kulit akan lebih licin dan gebu
rumate aku pakai sabun ni
adeq aku pon pakai gak
tapi biler aku pakai??
hamek ko!muke yg jrg2 tmboh jerawat ni
tetibe tumboh jerawat banyak!!
waaaaaaaa!!!!
saket jiwa aku
rupe2nye sabun ni tak seswai dgn kulit aku
tapi tgok rumate aku pakai cntek je


ni rumate aku
dia ade gak wat review pasal sabun beras ni
yang pastinye kulit dia mmg canteq
adeq aku yg pakai sabun ni pon makin cntek kulit dier
tapi malangnye xseswai ngn kulit aku
sbb naek jerawat wehh
habes membebel mama aku
last2 lepas sbulan lebih pakai mama suh stop teros
aku pon dh tak pakai dah sabun ni
jerawat pon susut sket2..tp still berparot
ouhh!mencik!
ade ape2 petua kgkawan??


aku dari dolu pakai Produk Safi
drpd Safi yang hijau timun
sampaila ke Safi Balqis
dan dah tukar ke Safi Rania pon
sbb dh terlalu lame pkai produk Safi jadi aku rase mcm dh xde effect pape
sebab tu la trase nk tukar produk len
lagipon krim safi tu kan berminyak sket
cuace panas giler oke
rimas muke berminyak2


Ni Produk Puteri Rembulan

ade idea kgkawan?
mehla share petua kecantikan korunk
ingat nak bertukar pd produk herba
mcm Puteri Rembulan ni
penah dgr x?
tak pon ade tak yang penah pakai produk ni?
elok ke??
meh share sket weh
aku tak tau nak pakai produk apelaaa


^SyASyA SaNi^



P/s: Kelam kabut g wat facial~ouh! 

11 comments:

ceguzeha said...

herbs based products mmg sgt bagus.
tp effect agak lmbt sikit laa...
try out facial care from Forest' secret...
ok kot..plus its halal :)

eesyaheera said...

ee tak nak tukar pencuci muka. ee setia dengan Safi Balqis. hari tu pakai Tia Amelia muka jadi teruk. eh, nurul tu roomate kak sya kat U ke?

EzSyA said...

zeha:
Thanx 4 sharing! ;)
hoh0~tulah herb pruduct mmg lmbt sket
lg2 akak ni krg penyabar ;P
nnt nk try tgk facial care yg forest secret tu..tq!

EzSyA said...

ee:
kalo seswai baek teruskan eh?
tp tulah..akak mkin rimas dh ngn product safi..dolu akak paki xdelah bemyak sgt..tp skang mcm mkin bminyak je T___T tu yg trase nk tuka

a'ah..rumate akak mase kt UUM..mase akak last sem~ ;)

MataHati @ MH said...

actually tak tahu nak komen kat blog yg mana satu. mana satu blog utama ekk?

whatever, semoga dirimu selalu nampak jelita :)

EzSyA said...

matahati:
hai..hai..yg ni blog utama ;)

ouhh..haraplah lebih jelita kalo bole~haha XD

EzSyA said...

matahati:
hai..hai..yg ni blog utama ;)

ouhh..haraplah lebih jelita kalo bole~haha XD

eLLa said...

hurm neutrogena larh try,,tpi better stick ngn safi jer kalo daa ok

Marya Hana . said...

sama ngan eesyaheera, i pon setia pakai safi balqis.

+ bau harum gila. semua product safi balqis dalam locker. hehe.

ikot kesesuaian muka agaknya :)

hai, menjengok blog u..

2 H@T! MeN j@D! 1 said...

dear...aritu pun try pakai sabun susu beras...tapi habis muka tumbuh jerawat..n kena bebel dgn kakak,mak n en tunang..huhuhu...last2 pakai blk safi balqis..alhamdulillah dah baik balik cuma parut still tak hilang...now try innershine tuk dalamn...mber ckp leh hilangkan parut...huhu

Anonymous said...

garnier best