Sunday, February 12, 2012

Ole-Ole Express

Ole-Ole Express?
Kejadahnye tu?
Ouhh...tu sebenarnye nama untuk Team Futsal aku
Kawan aku si Ara yang bagi name
So baru2 ni..ermm xdela baru sgt kot
kitorg ade lawan bagi wakil  department aku
ni anjuran CIMB lerr ni
aku ni takdela terror main
tapi sesaje suke2 nak penohkn Team..
Haihh dah sekian lame baru aku nak update ni :P


Ni Team aku
Aku, Lily dan Ara
Pepagi lagi kebulur terus g meja bekpes
muke haruslah lesu
kejadahnya nak mekap2 bagai
nak bersukan kot kan?



Tadaaa!
Dah tukar pakai uniform dah :)
Muke seblom start game haruslah ceria 



Lagi~


dan lagik!hehe


Pertandingan ni bertempat di Sport Planet Ampang
Nampak tak giler ramai orang tu?
huuuu~cuak aku siot!



Ramainyerrr~~ -__-"



Tapi dulik hape kan
kalah menang adat bertanding 


Yang penting enjoy!


Ni ntah lawan grup mane tah
sume pasukan hebat2
cemanela ktrg yg bru belatih 2-3 minggu ni nak menang?
Asalkan bukan paling last sudah

Main tak seberape pun pompuan ni
tapi penat je lebih~

Kakiku kakimu~
Alahai..kasut futsal pon pinjam
Last minit punye hal
Naseb baek muat :)




Haaa...ni baru aku punyer
Baru beli
Merah lagi~
Takyah nak mahal2 sgt
Aku bukan pandai main pon~hoh0

K lah dah update
Babai~!


P/s: Paham tak perasaan benci hari AHAD sebab esok adalah ISNIN? -__-"

2 comments:

cikwahidaidris said...

xpenah lagi main futsal. hihi

SyASyA SaNi said...

ni maen sesaje je..
cubelah!bole wat ilang stress ;)