Wednesday, April 8, 2015

13 weeks

Alhamdulilah, dah 13 minngu dah anak anak mama papa.
Dengan ini berakhirlah 1st trimester.
Selamat datang 2nd trimester!!
Baby dah lebih kuat dan sihat pada peringkat ni.
Pertumbuhan baby pun akan bertambah cepat.
Ho Yeahhhh!
Alhamdulilah, semalam check up doc ckp baby cantik dan sihat.
Kemain aktif mama dan papa tengok.
Melompat lompat Baby A mama, aktif!
Baby B pulak menyorok sikit dekat bawah.
Disebabkan baby berkongsi kantung yg sama, persaingan berlaku.
Mama harap Baby A dengan Baby B dapat pakat same  same ye.
Sebak mama tengok anak anak mama melompat, bergerak gerak kat dalam perut.
Indah betul perasaan ni. Tak dapat nak gambarkan. 
Mama tau, papa pun sebak tengok baby semalam.




Orang kata bile berakhirnya 1st trimester bermaksud berakhir jugak morning sickness.
Mungkin ya pada kebanyakan ibu lain, tapi tidak pada aku.
Morning sickness tetap teruk
Selera pun tak menentu. Lapar teramat, tapi tak boleh nak makan sangat.
alahan untuk ibu yang mengandung kembar lebih dashat dari mengandung biasa.
Ni lah dugaan untuk aku. Takpe, demi baby baby mama, mama rela hadapi untukmu sayang
*usap usap perut,sebak*


Perut dah besar sikit.
Doc cakap kalau baby kembar memang perut besar dari biasa :)


Hai, buat ape kat dalam tu.
Jangan nakal nakal ye :)

Tengok papa tu, leka sangat shopping.
Heeee..tak sangka perut dah besar camni.

Semoga dipermudahkan.
InsyaAllah, amin :)

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)