Tuesday, April 12, 2011

Finally~!

Finally~habes jugak training selame 7 hari
dan esok adelah hari pertama aku start keje
aku rase ni la keje yg paling susah sgt aku nak dapat
bayangkanla mase seblom intebiu kene wat test
pastu kene intebiu smp 3 peringkat
dan kemudian kami sume terpilih utk training slame 7hari
dan sepanjg training kene melalui 6 assessment plak
dan setiap assessment diwajibakn dpt 80%
kalo rendah drpd tuh dikire gagal
dan scr tak langsung kene terminated
giler kejam kn
dgn alasan nk jage quality company ni
kat tempat len pun susah cmni ke nk dpt kej eh?
ouhhh...seyes ktrg mmg mnggelabah giler sepnjg training
tp berusaha jgk wat yg terbaek
dgn sokongn dr kwn2
dgn teamwork yg kuat
dpt jgk kitorg melalui 7hr ni dgn lancar
ade yg smp menangis2 tuh spnjg training
phewww~syukurlah aku pass! ;)
tahniah juge kpd kwn2 laen yg pass~
korunk mmg terbaek der!

tak taulah nk gmbrkan perasaan aku skrg
di antara teruja dan takot
scope keje aku skrg sgt2lah bebeza dgn scope keje aku yg lepas2
dan aku xpenah tepikir pon akan keje utk jawatan ni
susah giler kot
tp xpelah..ni yg di namekan cabaran
sesekali btukar bidang keje
sesekali bbtukar suasana baru
selagi tak cube tak tau kn?


ape yg penting utk aku sekrang?

kene lebih semnagt
kene lebih konpiden
kene lebih berdisiplin
dan usaha kuat!
dah tentu bole wat
InsyaALLAH~amin


 Babai geng Naza
I'm ready for the next challenge!




p0sted by:
^SyASyA^



P/s: Rase cambest biler office dah dekat2 dgn si DIA~yeayy bole lunch sesame kn sayang ;)

4 comments:

yuyueyuliana said...

gdluck kak syasya. yey ! jumpe belanjeeeeee yuyueeeee ea. hehehehe

asna cute said...

congrats! but keje bank mane nie smpi kena attend kursus nie ek? hehe ;D

HonEyBuNNy said...

tahniah kak sya....;-)

EzSyA said...

yuyue, asna, ila :

thanx 4 da wish sayangness!